Politica de retur

REGULI DE RETURNARE PRODUSE

Legislatia in vigoare prevede returnarea produselor fara un motiv anume, in 14 zile de la primirea produsului.

Dorim sa fiti pe deplin multumiti de produsele si serviciile oferite de arta-ortodoxa.ro !

La alegerea dvs. vom inapoia contravaloarea lor, vom schimba produsul cu acelasi in stare buna (in cazul deteriorarii provocate de transport) sau cu alt produs ales de dvs.

Puteti returna produsele, in ambalajul original/ sau impachetate in folie bule + carton, fiecare piesa individual, sau in orice ambalaj doriti. Va rugam sa tineti cont ca, in cazul ambalajului insuficient, produsele pot suferii deteriorari.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de transport doreste; adica plata transportului returului cade in sarcina dvs.
arta-ortodoxa.ro va va inapoia contravaloarea comenzii sau va schimba produsul, la alegerea dvs., in cel mult 14 de zile de la returnarea produsului.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport ale returului.
In cazul in care produsul returnat este deteriorat si nu mai corespunde cu produsul original primit, valoarea rambursata poate fi diminuata cu costul necesar aducerii produsului in starea initiala.

Daca aveti intrebari, ne puteti contacta prin email la arta.ortodoxa@gmail.com, telefonic sau whatsApp la 0760.774.174, sau prin formularul de contact de pe site, si vom raspunde cu instructiunile de returnare.

Produsele trebuie sa fie returnate ambalate suficient de bine, pentru a evita deteriorarea.

Va rugam sa folositi carton, folie cu bule (se poate folosi ambalajul in care a fost primit), pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului.