Despre

Arta-Ortodoxa.ro este un site ce isi propune sa promoveze arta bisericeasca autentica.

Arta-Ortodoxa.ro este detinut si administrat de catre S.C. ORTHODOX ART S.R.L.-D, CUI  34552158, J29/619/2016 cu sediul social in Str. Principala nr. 246 A, Loc. Provita de Jos, jud Prahova.

Realizam diverse obiecte bisericesti si de cult cum ar fi: strane credinciosi, scaun arhieresc, axionite, baldachine, cruci de altar sculptate si pictate, catapetesme, racle pentru sfintele moaste, strane de cantareti, analog, cruci de binecuvantare si pectorale, icoane pictate pe lemn, fresca pentru biserici, paraclise sau capele, candele sculptate in lemn, altare de vara, troite si porti maramuresene. Toate lucrarile se realizeaza pe baza de comanda ferma, fiind insotite de un plan conceput impreuna cu beneficiarul. Pentru orice intrebare sau informatie echipa noastra va sta la dispozitie.

Arta-Ortodoxa.ro aduce un plus de valoare artei prin insusi faptul ca obiectele prezente aici sunt concepute de catre sculptori si iconari cu studii in domeniul teologiei, imbinand arta traditionala si mestesugul cu teologia.

Echipa noastra, avand o vasta experienta profesionala, isi  propune sa transmita prin lucrarile realizate, tot ce are mai frumos in plan artistic si duhovnicesc Ortodoxia.

Obiectele prezente pe acest site sunt disponibile pe baza de comanda ferma, putand fi primite prin intermediul Firmelor de Curierat.

Pentru alte informatii si sugestii va stam la dispozitie.