Termeni si conditii

Activitatea arta-ortodoxa.ro se desfășoară conform următorului Regulament:

1. COMERTUL ELECTRONIC

Bine ați venit pe pagina de Termeni și Condiții de comerț electronic ale S.C. ORTHODOX ART S.R.L.-D

Arta-Ortodoxa.ro este detinut si administrat de catre S.C. ORTHODOX ART S.R.L.-D, CUI  34552158, J29/619/2016 cu sediul social in Str. Principala nr. 246 A, Loc. Provita de Jos, jud Prahova.

Toate produsele  oferite pe paginile de internet ale acestui site sunt oferite în baza următorilor Termeni și Condiții:

Folosirea (vizitarea, comandarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

Vă recomandăm citirea cu atenție a acestor Termeni și Condiții. S.C. ORTHODOX ART S.R.L.-D își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără vreo altă notificare prealabilă. Sunteți de acord și acceptați că, fără nicio notificare prealabilă, putem șterge sau adăuga orice informație pe site, întrerupe orice activitate pe site sau arhiva din conținutul site-ului, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau confirmăm sub nicio formă tipul de informație pe care îl veți găsi pe aceste site-uri. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă vizitați sau nu aceste site-uri sau luați sau nu în considerare informația găsită acolo.

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori.

De esemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de catre SOCIETATE fara preaviz sau pot contine erori de operare.

De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa S.C. ORTHODOX ART S.R.L.-D face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante. 
Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil.
SITE-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. S.C. ORTHODOX ART S.R.L.-D nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri. 

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de efectuare a comenzii.


CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului ce initiaza si finalizeaza o comanda.


UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii S.C. ORTHODOX ART S.R.L.-D.


COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SOCIETATE si CLIENT.


CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLINETUL este de acord efectueze plata acestora.


UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare. 


Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.
Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.


Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

2. DREPTUL DE AUTOR

Conținutul acestui site – texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, baze de date – este proprietatea S.C. ORTHODOX ART S.R.L.-D și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996). Folosirea fără acordul S.C. ORTHODOX S.R.L.-D a oricăruia dintre elementele enumerate se pedepsește conform legilor în vigoare.

3. PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. ORTHODOX ART S.R.L.-D are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este activitatea de comerț on-line.

Nu sunteți obligat(ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare scopului menționat mai sus. Refuzul dvs. determină neînscrierea dumneavoastră în rândul clienților noștri și a destinatarilor produselor noastre.

Prin furnizarea datelor cu caracter personal solicitate, vă daţi consimţământul expres pentru prelucrarea acestora în scopurile precizate mai sus.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt comunicate niciunui alt destinatar, cu excepția furnizorilor de servicii care ne asistă în livrarea produselor comandate, dar și în acest caz numai în măsura în care este necesar în acest sens.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la S.C. ORTHODOX S.R.L.-D, cu sediul în Provita de Jos, Strada Principala nr. 246 A, judeţul Prahova, România – pe email la arta.ortodoxa@gmail.com sau prin telefon 0760.774.174
De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Informațiile cuprinse în formularul de comandă sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client. 

S.C. ORTHODOX ART S.R.L.-D nu oferă, nu vinde și nu face schimb de adrese e-mail, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane fără acordul dumneavoastră explicit.

Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri nici în țară, nici în străinătate.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

4. LIMITAREA RĂSPUNDERII

Societățile sau produsele menționate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricărui nume de marcă înregistrată este realizată doar în scopul analizei și nu constituie reclamă pentru compania respectivă.

Nu vom fi responsabili în fața niciunei persoane care folosește sau se bazează pe informații sau opinii neconforme conținute de acest site. Informațiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal.

Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

5. DREPTUL DE DENUNȚARE UNILATERALĂ

Conform art. 4, lit b) din Ordonanța nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță: “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Clienții magazinului online ARTA-ORTODOXA.RO pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Cheltuilelile de transport cad în sarcina clientului.

ARTA-ORTODOXA.RO va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului de către cumpărător.

6. EXECUTAREA CONTRACTULUI

Puteți comanda produsele pe e-mail la arta.ortodoxa@gmail.com  sau telefonic 0760.774.174

În urma comenzii trimise catre arta-ortodoxa.ro  veți primi un email de confirmare a înregistrării acesteia.

Comenzile vor fi onorate în timpul cel mai scurt, precedate de emailul de confirmare. Termenul de livrare este comunicat ulterior.

Produsele prezentate pe site-ul arta-ortodoxa.ro se realizeaza exclusiv pe baza de comanda, folosind numerele de telefon afisate si adresa de e-mail mentionata la butonul CONTACT al site-ului .

În cazul în care S.C. ORTHODOX ART S.R.L. nu poate executa contractul din cauză că produsul nu este disponibil, va informa consumatorul despre această indisponibilitate, iar sumele pe care acesta Ie-a vărsat ca plată trebuie rambursate de comerciant în termen de maximum 30 de zile.

7. MODALITĂȚI DE PLATĂ

Pentru plățile făcute pe teritoriul României, modalitatea acceptată de plată este Plata prin Corespondență Ramburs sau in avans prin Ordin de plata urmand ca obiectele sa fie livrate dupa confirmarea efectuarii platii.

8. FORȚĂ MAJORĂ

Părțile nu vor putea fi făcute responsabile pentru neexecutarea parțială sau totală sau pentru executarea necorespunzătoare a obligațiilor, dacă aceasta s-a datorat unor circumstanțe de forță majoră.

9. LITIGII

Orice litigiu apărut între utilizatorii acestui site și S.C. ORTHODOX ART S.R.L.-D, care nu se va rezolva pe cale amiabilă, va fi soluționat de către instanțele judecătorești competente material situate la sediul social al societatii.

10. RECLAMAȚII

Pentru orice reclamații, vă rugăm să vă adresați către S.C. ORTHODOX ART S.R.L.-D la adresa de email arta.ortodoxa@gmail.com sau la numărul de telefon 0760.774.174.