Cateva ganduri la inceput de an (2020)

Dragii nostri , ne bucuram sa incepem impreuna un nou an care speram sa fie cat mai bun din toate punctele de vedere. Anul ce a a trecut ne-a adus multa bucurie si satisfactie profesionala, de aceea tinem sa va multumim ca ati fost alaturi de noi!

Impreuna am reusit sa facem lucruri frumoase ce vor dainui peste ani. Ne-ati sprijinit prin conlucrare si rugaciune spre a inalta cat mai multe troite atat in tara cat si peste hotare. Mesajele si incurajarile dumneavoastra au fost pentru noi un imbold puternic sa mergem mai departe , chiar daca uneori am avut si momente mai dificile, dar ca in orice familie , dar mai ales aceea a Bisericii, ne-am intarit unii pe ceilalti.

Am cunoscut oameni noi si ne-am bucurat vazand ca munca mainilor noastre aduce sentimente frumoase in inimile oamenilor. De asemenea, multi dintre dumneavoastra ne-ati trecut pragul atelierului nostru si am stat impreuna fata catre fata, ceea ce ne-a facut sa intram intr-o comuniune sufleteasca, sa va purtam in suflet in continuare. Preotii si monahii ce ne-au vizitat au adus de fiecare daca pace si binecuvantare in lucrarea noastra.

In continuare avem nevoie de dumneavoastra sa ne fiti aproape. Va rugam sa aveti rabdare si intelegere, suntem o echipa mica de oameni si nu putem realiza lucrarile intr-un timp foarte scurt, dar punem suflet in ceea ce facem si ne dorim sa transmitem mai departe acest lucru.

Chiar daca astazi lumea nu mai are rabdare si totul se desfasoara in viteza , arta cere ragaz si tihna. O lucrare realizata sub presiune si termene foarte stricte nu se va ridica la adevarata ei valoare. Dorim ca ceea ce noi lucram sa ramana peste timp ca amintire a unor oameni ce si-au petrecut viata in slujba artei si a credintei , punand in opera jertfa si marinimia oamenilor ce vor sa daruiasca si altora din darurile primite de la Dumnezeu.

In continuare o sa prezentam cateva imagini cu troite ridicate, primite de la clientii nostri. Va multumim si va dorim toatele cele bune!

Cu stima,

Florin Enache

Troita sculptata ridicata in curtea bisericii de catre oamenii si preotul din parohia Plevna-Galati in amintirea eroilor
Troita ridicata in amintirea eroilor si a martirilor perioadei cumuniste
Troita ridicata spre folosul comunitatii
Troita ridicata de o persoana in fata casei spre Slava lui Dumnezeu (Chiajna-Bucuresti)
Troita sculptata ridicata in amintirea parintilor
Troita sculptata ridicata in amintirea Bisericii Sfanta Vineri Bucuresti (Piata Unirii)
Troita sculptata Unitate Militara Magurele-Bucuresti
Troita sculptata Plevna-Galati